Blogiarhiiv

neljapäev, 18. august 2022

VIIRUSED Facebookis ja mujal - miks me sõpru ei hoiata?.

 

 
Kas viiruste levimine on väga peen kunst? Nii ja naa, arvetsades, et väga paljud nende õnge ei lähe, siis ei ole. Aga teisest küljest on. Lisan siia mõningaid fotosid arvutiekraanilt viirustest.
Paku inimesele välja midagi klatshilaadset või RAHA, kohe on konksu otsa sattujaid rohkem! Või kujunda viirus nii, et selle kättesaanu konto hakkab saatma messengeris sõnumeid! 

A la:

KAS TEID POLE TEAVITAUDKI AUHINNAST, MILLE VÕITSITE?

VAATA, KAS SEE OLED SINA SEL VANAL FOTOL?

ARMAS VIDEO JA SINAGI OLED SEAL!

JMS. 
 
SELLISTE SÕNUMITE PEALE ON LIHTNE LÕKSU LANGEDA. Kahjutum on see variant, kui sellega ei kaasne LINKI. Sest sel juhul, kirjale vastates, tuleb uus sõnum Mida rohkem aga sõnumeid, SEDA ROHKEM VÕIB GOOGLE TÕLKEGA SÕNASTUS INIMEST ETTEVAATLIKUKS TEHA.

KUI ON KAASAS KOHE link, SIIS SELLELE KLIKKAMINE VÕIB JUBA ÜSNA AUTOMAATNE OLLA, SEST ... sõber ju saatis!??

Seega:
kui tuleb natukenegi kahtlane sõnum, ära torgi linki. Ja sellesama messengeri sõnumi küsida vastu, et millega tegu, EI ANNA SELGET SOTTI! Sest selle sõnumi saatis VIIRUS, seega sellele vastamist sõber ei pruugi üldse NÄHAGI!

Parim on minna tema kontole ja vaadata, millised on ta viimased postitused. Enamasti midagi sellist, nagu allpool või LAENUPAKKUMINE või muud, mis tundub natukenegi kahtlane. Saad teda hoiatada  vaid kommenteerides ta kontol mõne varasema postituse all!
 
 
Tühi video? See, kui juures kiri
ON KOOS KASUTAJATEGA...
 
 või
 
... MÄRKIS SINU JA 49 TEIST
 
siis ärge klikake!!! Need on viited kõige tavalisematele viirusvideotele!

 
Üks populaarsemaid linke, mille õnge vahepeal sattusid sajad ja sajad FB kasutajad. Neid on veel. Ärge uskuge niisama rahateenimise võimalusi jms!!!

 
Järjekordne tühi video. Miks üldse peaks sellisel klikkama? Isegi selgitust ei ole ju?
 
Nii et ettevaatust ja jagage oma kontodelgi hoiatusi viiruste kohta.
 
 
Taas üks viirus, millele klikates saavad sõbrad sõnumi:
(lehekülje aadress allservas on custream.)
Huvitav, kas teid on oma võiduauhinnast teavitatud või kas olete oma võidupaketi juba kätte saanud?

Kui vastate sõbra messengeris selle auhinnajutule, siis saate sellise vastuse:
sul on väga vedanud ja sa usaldad mind ja usu mind, sa oled šokeeritud ja üllatunud, kui auhind sinuni jõuab ja ma kinnitasin sulle, et Jumal, kui ta sind mäletas ja tõesti tahab sind selle auhinnaga õnnistada üks kord nende seas, kes olid üks neist õnnelikud, kes võitsid Facebookis selles uues kampaanias, sest kõigil pole piisavalt õnne ja ma kinnitan teile, et kui teie auhind saabub, on see unenägu
 
 Naljakas? On. Nii et vähem kergeusklikkust! Sest mis võiks sõnumi saatnud sõbral olla pistmist sinu VÕIDUGA? Kuidas ta seda teadis?
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar