Blogiarhiiv

esmaspäev, 3. september 2012

Üks tunnel teise asemele?


Väga tore uudis!

http://www.tallinnapostimees.ee/957794/lillekulas-valmib-aasta-lopuks-raudteealune-jalakaijate-tunnel

Ainult et...

Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase ütles Postimehele, et uus tunnel hakkab asendama seniseid kitsukesi ja ebamugavaid läbikäike jalgpallistaadioni lähedal.

Ehk mina loll või ei oska ajakirjanik kirjutada või...ongi selline suhtumine? Kahe kitsa tunneli asemel üks laiem? Et teeks neli korda laiema, siis jagub ka Hiiu elanikele? Kuskil oli ju ka uudis, et seal Kivimäe pool vist aiad ette ja ülekäiguvõimalused likvideerida! Ega pole vaja ju üle raudtee käia!? Käige ringiga, BUS-iradasid pidi....

Tähendab, kitsam ja ebamugav pannakse kinni? Millal aga jalgtee staadioni juurest tehakse?


Titu 03.09.2012 14:19
Kuradi kesikust linnavalitsejad! Meenub Päevaleht aastast 2009, milles oli artikkel, et "kohe-kohe hakkab linnaosa ehitama tunnelit raudteetammi alt Tedre ja Marta tänava ühendamiseks…" Olemas olla nii raha kui ehitusplaan… Täna on aasta 2012, aga jätkuvalt tuleb harrastada mägikitse-moodi ronimist üle raudtee! Sm Toomas Häidkind on muidugi "siiralt mures" linnaosa elanike turvalisuse pärast, aga "et sel aastal linnaosa küll ühegi raudteealuse tunneli ehitamist ei alusta, kuid järgnevatel aastatel võib see kõne alla tulla küll". Fanatasiline valimislubadus järjekordselt, sm kesik!
Las ma pakun: eelmise lubaduse ehitusrahad (mil sm Korb Kristiines asjapulk oli) läksid Tallinna TV tarvis!? 

Vabalt võinuks sel päeval kui Lilleküla tunnelit tehti, teha tunnel ka Tedre tänava otsas valmis!? Aga ega imestada pole midagi, ka 4 ja 5 teeesised pöörangud vahetatakse nähtavasti  teinekord. Järjekordse pika liikluskatkestusega? Ei saa kuidagi ühekorraga tehtud?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar