Blogiarhiiv

laupäev, 1. september 2012

Nägemused ehk visioonid.


Elektriraudtee nägemus reisirongiliikluse tulevikust.


http://blog.elektriraudtee.ee/2012/08/eesti-reisirongiliikluse-tulevikust.html

Kahjuks midagi põhjalikumalt selgitada ei osata, taheta või suudeta! Vahel tundub, et vähegi konkreetsem kriitika, ka facebookis, ei meeldi ümmarguse ja sisutühja jutu ajajatele kohe mitte!?


Läbimõtlematus võib viia selline, et rongimatkade üks osa saab olema just selline!


Ei tohiks nägemuste tõttu "Pargi ja Sõida" süsteem välja näha nii. Ometi pole kuulnud erilistest ettepanekutest selliste asjade kohta Elektriraudteelt.  Uute platvormide seonduvale analüüsile pole siiani aga mingit vastust.

Kui palju on Elektriraudtee peatustes jalgrattahoidlaid? Või avatud ootesaale? Või on süüdi ikka ja jälle teised? Riik, KOV-id jne?

Üks arvamus aga Elektriraudtee kohta vapustav!!! See ka facebookist.

Eks kaoses olevik tingib ikka tulevikuga eputamist.

Läbimõtlemata tegevus viib rongid inimestest kaugemale, nagu piltlikult see pilt demonstreeribki ja selle tõestust leiab palju.

Igatahes Elektriraudtee blogi eelnev kirjutis ja selle kommentaarid facebookis on küll arusaam kui sisutühjad need visioonid võivad olla!

Ollakse valmis aruteludes kaasa lööma kuigi ettepanek Lillekülla Ühispeatus teha, olid esindatud juba ammu. Ja Elektriraudtee (platvormid) arengut ei näita!

Nägemused kipuvad aga vahel kaasa tooma tunde, et ühe rongi asemel kaks....


Muidugi, võib ju ka loota, et mured haihtuvad nagu jaamhoonedki...



Säästuprogramm tähendab aga rongisõidu populaarsust.


Hea vähemalt, et infot edastatakse. 

***************************

Näe, saab lugeda ka ülevaateid. Elektriraudtee visioonides isegi Vaeküla peatus...


2 kommentaari:

  1. Selle aasta ühel kenal suvepäeval rändasin Eestimaal oma vanu armastatud radu, kuhu mahtusid sisse südamelähedased jaamahooned (ei tegutse kahjuks sugugi enam ammu nendena). Lääne-Virumaal Kiltsi ja Jõgevamaal Jõgeva ise. Muidugimõista tegin pilte neist ka. Vähemalt teadmine, et seal rongid siiski sõidavad, toitis hinge, aga jaamahooned seevastu, kriipisid seda.

    VastaKustuta
  2. Tänud, Ajatu Hingamisruum!

    Eks vast elu ongi selline, üks kriibib, teine kribib... Eilegi Tabiverest mööda sõites määratu kahjutunne, kas tõesti ei leita natuke rohkem raha....tahtsin öelda, südamesoojust...

    VastaKustuta