Blogiarhiiv

teisipäev, 20. november 2012

Ma ei tea!

Ma tõesti ei tea, mis see on? Mõnitamine? Irvitamine? Ükskõiksus? Mis siis ikkagi?

http://www.parnupostimees.ee/1046636/parnumaa-eelistatuim-kruusatee-jaab-tuleval-aastalgi-mustkatteta/

http://www.maaleht.ee/news/uudised/eestiuudised/taismahus-juhan-parts-me-laheneme-korgliigale-jouame-majanduse-arengus-uuele-joonele.d?id=65264994

Ma ei usu, et asi vaid selles, nagu asendamatud poliitikud ei tunne reaalset elu. Pigem tegemist ikkagi tõelise tipptasemega - oma maa inimeste vajadused ei huvita neid absoluutselt! Mida edasi, seda rohkem selles veendun! Ja ei maksa siin otsida minu paranoiat. Põhjuseks just see, et ainet selles veendumiseks aina jagatakse ja üpris heldelt.

Muide, just praegu Terevisioonis keegi mainis, et tema arvates on hr Parts stressis. Ehk aitaks puhkus? Haapsalus? Koongas? Võrumaa inimtühjades külades?

...

ma ei tea jällegi. Kuidas jätkata?

Selline (riigi?) meedia ajab.... jooma? Eestlased pidid ju olema esimese viie seas lausa eesotsas! Mis on selle põhjuseks? Kõrgliigale lähenemine? Läheneme 1, 5, 20 aastat? Otsustasin teise variandi kasuks. Eestlane ju laulab. Laulis filmis Malev ja laulis laulupeol!? Olen lindistanud või õigemini plaatinud palju dokfilme. Üks on "Äi hiidlane pole odratolgus". Pole see miski eurosaku õlle reklaam, vaid räägib hiidlaste koduõlle valmistamise oskusest. Nagu ka vene keeles pole sõna "kodu", pole ka eurooplase jaoks sellist terminit. Andrus on hädas ja kutsub taevast appi! Aga ta ei tea, et hiidlaste ja saarlaste hulgas tal sõbrad räime-reedad ja paljud teised. Kes räägivad sellestsamast arengukavast, aga midagi ei tee. Sellestsamast arengukavast, kus kirjas tuhandete külateede arendamine (külateed on ju kõik teed, mis ei vii Brüsselisse!). Ja Juhan ja Andrus vaid näevadki ühte teed. Nagu hipid! Mis sest, et tuhanded teed on muutunud porimülgasteks ja meenutavad juba sood.

Arengukavad, need on viisaastakute europiseeritud variant. Et näidata KUI palju me tahame teha oma inimeste ja riigi jaoks! Mis sest, et neid teid ei käi inimesed! Me TEEME! Seesama Koonga tee on sealsamas arengukavas, aga me teeme Tartu neljarajalise ja Brüsseli kaheksarajalise. Pole vahet, kas seal sõidavad autod või rongid. Me teeme!!!! Või vähemalt lubame lolli laulva rahva jaoks! Miks me ei suuda suures, asendamatute riigis teha konkreetseid plaane? Sest me tahame lubada!!! Lubadus hoiab meid võimul veel kuu, aasta ja me saame seda, millest rahvas räägib! Oma taskud täita! Mis on üks mõnikümmend miljonit riigi jaoks, mis on meil nüüd taskus? Millest me saame osta kalamarja ja kõike muud, mis maitshev!? Söö kartulikoori, raisk!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar