Blogiarhiiv

laupäev, 12. november 2011

PILDISTAMINE

Eks pildistamisega tegelenud juba ammu ja Järlepas käimisega mõnedki pildid silme ees, mida kunagi teinud, nii inimestest kui loodusest. Loodan, et keegi, kellelt küsida ei saanud, pole pahased, et siia mõne tollase pildi panen!? Kui siiski, kirjutage ja võtan muidugi pildi maha.

Loodust hea pildistada, aga hea ka kellelegi tema enda piltidega rõõmu teha! Nii neid saigi palju tehtud, pildistan mõned ümber hiljemgi. Skännimiseks kogu liig mahukas, aga ka mahapidistamisega saab hakkama. Ongi ju ajaloolised pidid ju, nii et mõni peegeldus ehk muljet ei riku!?















Loodust kergem pildistada (vist) sest proovi sa inimeste isikupära pildile saada. Ometi seda vägagi huvitav püüda!

8 kommentaari:

  1. Inimeste isikupära alati ei saagi pildile-see juba tuttav asi, aga loodust ja linde miks mitte?? Super pildid siin taas!! Eriti armas väik tibu vankris ja lumine talv!!

    VastaKustuta
  2. Aitäh, Pirtsu!

    Hea kuulda, et mõned meeldisid! Eks hea ole ikka rõõmu teha.

    VastaKustuta
  3. Suurim önn on inimestele röömu teha, kas siis väiksematele vöi suurematele-tähtis on see et köik otse südamest tulnud.

    VastaKustuta
  4. Tundub siiski et kogu önn peitub inimese südames, kui ta vaid tahab seda heas suunas jagada oleks tore aga kui mitte siis natukene kehvasti. Paljud kukuvad seda kurjalt ära kasutama teise isiku kaudu.

    VastaKustuta
  5. Tänud!

    Tahtsin Pirtsukesele vastat, aga Nugise naisukene vastas nii ilusasti!
    Rõõmu kui tahame valmistada, siis olemegi erinevad tühjadest südametest! Leidma peame vaid headuse, siis me oleme üksteisele olemas. Kurjus aga leiab tagasitee...

    VastaKustuta
  6. Headus paljudes olemas, aga tihti seda välja ei näidata!!!

    VastaKustuta
  7. Ma tundsin ühe pildi pealt oma venna ära ja eks Sinugi vend oli seal.Lahe pilt.

    VastaKustuta
  8. Tänud, Mel!

    Nii ta on! Ja lahe seegi, et mõnus aeg oli! Kasvõi seegi, et tollal oma külas oma ja hea bänd. Ja tantsud nii ruumides kui väljas, jaanituledel jne.

    VastaKustuta