Blogiarhiiv

neljapäev, 3. november 2011

???

http://www.postimees.ee/621158/viljandi-pronksoo-ehk-liigohukeseks-reformitud-riik/

riik see on kodanik
03.11.2011 13:09
Riik - see on kodanik. Oma elu ja vara kaitseks on lubatud seadusega teatud vahendid, koos nende vahendite kasutamisega kaasnevate tagajärgedega ning selle eest vastutamisega. Ei ole mõtet elada mingis sotsialistlikus mullis, et küll keegi kuskil teeb. Ise tuleb teha. Muidugi ka vastutada, kuid ega teisiti pättidest lahti ei saa.

Keegi ei keela hakata abipolitseinikuks. Kaitseliitlakseks. Naabrivalve piirkond asutada jne. Kas riik ei peaks turvatunnet tagama? Jah, võiks aga mitte kunagi ei saa 100% jääda kellegi teise peale lootma.

Tehtagu.
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -2 -1  +1 +2
Margus
03.11.2011 13:14
Tubli mees, et sellest kirjutad. Meie suur isa istub ja targutab turvameeste selja taga. Hr. Ansip. Aga eesti elu on hoopis muu, me sõdime afganistanis ja pillame rahaga euroopas. Seni kui kodumaal saab juba politseinik paraja keretäie. Ja siis tahate veel makse kärpida. Pange see rahvalt kogutud raha eesti oma turvalisusse ja inimesed tulevad ning teevad kodumaal rohkem tööd ning siis saab ka riik rohkem maksuraha tagasi. Seni kuni mõni poliitik ise pole väikest nahutamist saanud, siis vist ei muutu miski.?
Aga tere tulemast Viljandi...riigivalitsejad!
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -0 -1  +1 +5

****************************

Enne kui kakled, pane üks hea kärakas sisse!

Aga see artikkel ajab ikka naerma ja naer on terviseks!

http://www.virumaateataja.ee/622464/politsei-jai-ootama-kaklejate-kainenemist/
Küll võivad ülemused elada omas mullis! Ainult ma ei mõista, kuidas on võimalik SÜÜDIMATULT LOLLUSI SUUST VÄLJA AJADA???
Tartust??? KUTSUNUD BRÜSSELIST! Meil polegi ju ometi vaja pidada märulipolitseid mujal kui ehk Toompeal!?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar