Blogiarhiiv

neljapäev, 24. november 2011

HARIDUSREFORM - QUO VADIS, EESTIMAA?



tiit
23.11.2011 20:54
Raba on teatavasti loodusliku roiskumise viimane staadium. Ehk siis liigniiske Eesti rabastab ajapikku täielikult ise. Inimene ei pea sellele protsessile veelgi kaasa aitama.
Samas rabade vastu võitlemine on tervitatav nähtus
Sood ja rabad hõlmavad praegu liiga suure protsendi Eesti territooriumist
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -42 -1  +1 +15
Tõe Poolest
23.11.2011 20:44
No kas tõesti ei ole enam võimalik raha teisiti R A I S A T A ?
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -48 -1  +1 +19
Bob
23.11.2011 22:46
Kuule kodanik Tõe Poolest, sa vingusid vist seal helkurite teema all ka? Sul mingi krooniline kiiks küljes või kuidas? Sa oledki see sm. Kutser või tema õpipoiss? Igatahes, lõpeta see jama ära, mine kasta lilli aknalaua peal või jaluta koeraga vms. Ja ära unusta helkurit endale külge riputada.
Tõe Poolest
23.11.2011 21:16
To pähkliajuga "näe".Mida Sa pritsid, kui midagi ei jaga? Eestis on lollide otsustega 20 protsenti maast ja metsast käibest väljas. Seda olukorda kaenud eurooplased vangutavad pead, kui kuulevad, et meie väikemetsade omanike maadel on kehtestatud sihtkaitsevööndi piirangud ja et omaniku vara närivad üraskid. Samas pole mingeid piiranguid suurtes riigimetsades, mis on lagedaks lõigatud , kuid ikkagi toimub latimaterjali vedu 300 km kaugusele Narva elektrijaama? Miks Sa nüüd ei pritsi, kuigi maksad ise ka selliste kolluste eest?
Samalt IP-aadressilt on siin varem kommenteerinud ka Tõe Poolest(20:44 23.11).
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -14 -1  +1 +13
näe to: tõe poolest
23.11.2011 21:59
Tõe poolest, kas sa oled l..l või mängid seda või oled kibestunud, et sul ei lasta ostetud maatükki lagedajs raiuda. Las see mets olla käibest väljas sest see suurendab mitmekesisust. Sinu nn. Euroopas nad vaid unistavad metsast sest enamus kesk-euroopat on lagedaks tehtud. Sa juhmard lenda üle Saksamaa, Prantsusmaa, Taani jne. ning vaata palju sa näed metsa. Arvatavasti oled sa üks kibestunud "ärikas" kellel ei lastud ostetud maalapikeselt puid maha raiuda, et sa saaksid endale MB liisida.
Õpetajad peaks tõesti palgatõusu saama ja haridusreform tuleb läbi mõelda!
Kui praeguseks väga tihti tahetakse anonüümseid pläralaid likvideerida, siis üheks põhjuseks kindlasti see, et plärajate haridustase ja arusaamad ilmaasjadest kohati ikka väga viletsad! Ei peaks mina siin ka mingi õpetaja olema, sest ei tea kaugeltki kõike. Ometi, piisavalt lugedes ja halle ajurakke kasutades on ülihea, et meil niigi palju metsi-soid-rabasid on "kasutusest väljas"! Hollandlased matavad kordi rohkem raha soode ja rabade lapikese taastamiseks. Jõgede õgvendamine kaasa toonud kalavarude vähendamise ja tulvaveed. Just selliste asjade vältimise pärast me peamegi targemad olema, mitte kõike maha müüma. Olgu selleks siis fosforiit või paekivi. Mida võiks kasutada väiksemate teede parandamiseks, mitte aga neljarealiste maanteede ehitamiseks. Ning fosfaate eelkõige oma põllumajanduse ergutamiseks, mitte kiiresti-kiiresti mahamüümiseks...


Fotod: Kadi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar