Blogiarhiiv

kolmapäev, 30. november 2011

PAALA. JÄRGMINE LÕPP-PEATUS VILJANDI!

Urmas
27.11.2011 21:35
Kui lähtuda egost, siis ei vajaks paljud inimesed mitte ühtegi peatust Viljandi ja Tallinna vahel. Ühistranspordi arendamisel lähtutakse aga optimaalsuse printsiibist. Paalalinna/Pärsti peatust ei saanuks käsitleda mingi tülika vahepeatusena, vaid osana lõpp-peatusest, kus väljunuks pooled ja sisenenuks vähemalt kolmandik reisijatest. Raudteejaam jääkski aga peamiselt Männimäe ja Kantreküla elanikele.


Tuleb rõhutada, et Edelaraudteel polnuks midagi Paala/Pärsti peatuse vastu, vaid kisendama hakkas hoopis üks ennast linna kõige kõvemaks meheks pidav frukt, keda on pannud värisema tõsiasi, et uus raudteepeatus napsanuks temalt ära kolmandiku klientidest. Vähemalt põhjasuunalise ühistranspordiga seoses. Pole kellelegi saladus, et Paalalinna elanikud eelistavad tänasel päeval bussiga Tallinnasse sõita, mitte aga võtta lisaks ette pooletunnist jalutuskäiku vastassuunda jäävasse raudteejaama.


Küsimus on (osalus)demokraatias! On selge vajadus ja rahvas on seda väljendanud, kuid ühe seltskonna (äri)huvid jäävad peale.
KAHJU. PAALA VIST OLNUKS OLULINE PALJUDELE INIMESTELE!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar