Blogiarhiiv

pühapäev, 20. mai 2012

Valige mind!

On üllatav, et valitsus või parteid ikka oskavad kiita ennast! Või pole see üllatav? Maailmavaate tutvustamiseks tahetakse raha kui samas küsitakse; Kus on raha teehoolduseks?

Pole viitsinud süveneda MSA-sse, sest see on nii tülgastav! Parteid tahavad raha enda ülalpidamiseks ja nüüd siis ka maailmavaate tutvustamiseks!? Kas pole nii, et raha tuleb üldjuhul ikka töö tegemisega? Kui arvatakse, et on ka muid meetodeid, siis pole parteilased teragi parem varastest, keda ühiskonnas niigi palju! Ma peaks maksma maailmavaate eest, mis propageeib varastamist ja teiste kulul elamist?


 http://www.postimees.ee/846164/linnatanavate-seisukord-halveneb-iga-aastaga

Ka see näitab kui vildakas on valitsuse mõtteviis! Anda maksumaksja heaoluks alla 10 protsendi, samas kui härraste heaks (Euroopa tähtsusega maantee - kui uhkelt kõlab!?) läheb palju rohkem! Mis maailm see on, kus keegi targem ja edukam (no oskab ju lolle maksumaksjaid ära kasutada!) elab nagu kuninga kass ja kasseerib sisse ka koduigatsue eest. Samal ajal kui keegi kuskil ränga tööga teenib raha (maksud ei tule Eesti riigile) oma pere koduigatsuse tarvis!?

Mingil moel ei tahaks ma Euroopa moodi laamendamisi ja klenskilaste mürglit, aga eestlane on ikka möku küll. Kuigi...mitte alati eestlane, suure streigi ajal pugesid põõsasse just venelased, kes aina seda riiki kiruvad! Näidates, et nende peale ei saa loota ja enamus neist ei oma kodumaad! Mida on vaja siis siin esineda ja toetada Edgarit, kui samas oma kodulinn laguneb? Ahjaa, unustasin, et neil pole kodu, on vaid Tiblagorskid....

Miks meil kõik laguneb? Sest, et oleme harjunud tegema kõike vaid enda esileupitamiseks! Ets ronib tänavale kui jupike teed remonditud. Keegi teine ronib pildile kui (teiste töörügamise toel) midagi ära tehtud! Kuhu läheb aga tegelikult maksumaksja raha? Kunagi võttis kirik kümnist, nüüdki üritab ta seda ullikeste käest nõuda. Ikka selleks, et üks teatud kehaosa kasvaks. Nii võtab ka parteiladvik, aru andmata, et see pole isegi enam kümnis vaid lausa kahekümnis!!! Niigi saadakse ellujäämisraha, makstakse seda ka nõukogudes olijatele (kes tegelikult ei tea essugi paljudest asjadest), saadakse hüvitisi (kes maksumaksjaist saab hüvitisi?) ja nüüd hakatakse tutvustama sellist maailmavaadet kõigile? Sellist maailmavaadet peaks tutvustama vaid trellide taga koos teiste muidusööjate ja varastega!

Vaatasin eile üht auku ühel platvormil, kus kümned maksumaksjad oma jalgu välja väänanud. Ja see auk hoolimata kümnetest märkustest püsib kuni järgmise (euro)hankeni!

Kahjuks polegi eriti midagi teha, sest ega pole ka kedagi, kellele kaevata. Muide, riik oma haldusalas ehk Päästeameti kaudu keelab isegi leinamise! Kuigi paljudki leinamised jäävad mitmete ametnike südametunnistusele! Tulevikus...

http://www.postimees.ee/842388/paasteamet-keelas-suletavatel-paastekomandodel-leinaseisaku/

Ei viitsi jaurata sellel teemal. Kuid on jama kui riik tuleb tõttab appi päästma surnut!

Päästeameti peadirektori asetäitja Kuno Tammearu on kinnitanud, et edaspidi katavad neid piirkondi teised komandod. "See võib tähendada ka kohaletulekuaja pikenemist, aga kohale tuleb kindlasti elupäästemeeskond," lausus ta.

Kui hästi selline inimene magab? Kui teab, et kohaletuleku pikenemine üldjuhul tähendab surma? Aga vist magab! Sest pole ka kuulda olnud, et riigijuhtidel unega probleeme! Järelikult, elage või surge, on nende moto....

Vist Maalehes ütles üks asetäitja, et traditsioonid tähendavad leina vaid kellegi hukkumisel. Aga kui hukkunud komandod ja hukkuvad INIMESED, SIIS MIS ON TRADITSIOON? Ja sellistele maksame me palka? Mökud oleme....

http://www.ohtuleht.ee/477155

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar