Blogiarhiiv

neljapäev, 22. detsember 2011

POETÖÖTAJA PALK

http://www.vorumaateataja.ee/

Huvitav jah! Siin-seal, olgu siis Karksi Konsum või mõni Maxima, masuga palgatõusu lootust polnud vist!? Kohati ikka ja jälle kuuled, et kellelgi lisatasud ära kaotatud ja nüüd aina käive kasvab (Maximas, näe viiendiku!!!), millegipärast pole kuulda, et kasvanud töökoormuse (ja omanike kasumi) juures taas palk tõuseks või lisatasud vähemalt tagasi pandaks!? Või ikka on kellelgi palk tõusnud, ütleme natuke vähem kasvõi kui viiendiku??
Kahju on kui ise tead, mida väiksepalgalised peavad kannatama, ning kedagi asjaomastest see muidugi ei huvita! Tõsiselt kahju!

*******************

Nojah, ei näe ma ainukesena...

http://www.epl.ee/news/online/poemuuja-tootlikkus-ja-tippjuhi-kunism.d?id=63680408

Kati Kusmin paistab olema üks supernäide Pressiesindajast, kes peab hiilgama olemisega ja sõnavooluga. Mitte sisuga! Mida rohkem kõlavat plära voolab, seda parem ta enda palk ja kindlam töökoht.
Ja artiklis õigesti öeldud, et proovitakse võimalusel ikka veel üks market püsti lüüa, kuigi tegelikult poleks vajagi. Põhjuseks on tahtmine magusast pirukast tükike endale ahnitseda. Nagu ka bensiinijaamade puhul.

Kassiirist erinev kuluartikkel kohati hoopiski kaupade tellimise ebaloogilisus, töömahukad kampaaniad, teatud ulatuses liig suur kaubavalik jne. Seega peaks vaatama hoopis logistika poolt. Sellist mittemajanduslikku mõtlemist nägin ka Tamros. Ja sarnast suhtumist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar