Blogiarhiiv

neljapäev, 22. september 2022

Tee milline ring tahes, ikka jõuad tagasi Posti tänavale.

 























































 
Vitsa vari.

 
Siin omamoodi vahva pihlaka "salu". 


 












 
Vahtisin suu ammuli kahele poole ja lõpuks leidsin ühe veekraani. Palju ei puudunud, et poleks leidnudki.







 
Bussiliiklus vajaks aga Haapsalus ja Läänemaal üliõva muutmist! Praegune jätkuvalt on raharaiskav ja inimestele paljuski sobimatu, maakonnaliinid ei tohiks valdavalt alustada ja lõpetada jaamas vaid kulgema läbi linna, nii otse kui ka linnas ringi sõites. Eelkõige oleneb paljugi kellaajast.


 
Taarapunkti, siis apteeki ja notari juurde...
 
Lääne Elu aga nõuab ka aastaid vanade lugude lugemise eest raha! Vähe sellest, ei kirjuta vist isegi tõtt? Apteeke võinuks vabalt Haapsalus paar tükki sulgeda, nüüdseks tänu (Isamaa poolt ja EKRE) vussi keeratud apteegireformile on vitamiinide hinnad kõrgustesse aetud ja kuna ka käive ei kasva, pole lootust ka parematele palkadele.
Marketite arv on Haapsalus ühena vähestest linnadest enam-vähem asakaalus.
















 
Läksin ikkagi peekoni-seene pitsa järgi. Hõrgutav!














 
Õine Posti tänav on aga kole ja kõle. Nagu juba kirjutasin, kordades säästvam ja ilusam olnuks valgustid majadel. Hoolega kaaludes saanuks leida kindlasti parimad ja sobivaimad valgustid, mis hoolimata vaid mõnevatisest võimsusest valgustanuks nii kõnnitee kui majad endid, tuues ilu ja võlu esile. Praegu on sisuliselt kõik maetud hoopis pimedusse. Mõnel üksikul hoonel on valgustid ja kohe saab erinevusest aimu. Mitte neil piltidel, mis pole hea kvaliteediga vaid ise käies ja vaadates.



 
Milleks sõidutee valgustamine?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar