Blogiarhiiv

laupäev, 20. november 2021

23. okt Eestimaal.

 
Käidud. Silma torkasid rõõmsama meelega inimesed. Kauaks ei jäänud, kuigi maskiga. Rahvast palju ja üldiselt ka teada, mida räägitakse.
Rohkem üksteisest hoolimist ning piirid lukku! Keeldude asemel muuseumites jm 50% täituvus, ööklubid sulgeda.













 
Ja kindlasti ei hakka ma siin seletama täna, mida peaks teisiti tegema, kuid ma ei nõustu sellega, et ühed maksumaksjad eristatakse teistest. Igaüks meist peab mõtlema teistele ja püüdma teha kõik, et kokkupuuteid vähem, nakkust vähem! Keeldude asemel 50% täituvuspiirang jm sarnane on INIMLIK!
 
Mida aga argpüksid ja pugejad soovivad?
 
 ... et vaktsineerimata, immuunkaitseta inimesed oleksid kodudes ja vaktsineeritud inimesed saaksid oma tavapärast elu jätkata ...






 
Muide, politseiriiki soovin küll. Mitte sellist nagu repinskid vaid sellist, kus on turvaline elada ja pätid saavad karmilt oma palga!






 
Tervisele aga hea ka sügisvärvides olemine. Mis sest, et ilm üpris külm, isegi käed kippusid külmetama.







 
















 
Elu peab alati hoidma, kuni võimalik. Kunagi aga saabub ikka aeg lahkumiseks.







 Vaktsiinivastased? Kas need, kes on kõik vaktsiinid teinud, aga ühte mitte? Koroonaskeptikud Postimehe definitsiooni järgi? Kuidas teada, kui paljud demokraatia toetuseks väljaastunutest on koroonaskeptikud? Rumalad jm, nagu FB-s paljud tühisüdamed väidavad? Kas tühisüdamed suudavad analüüsida või on nad nüüd arstliku hariduse saanud? Kui on, siis diagnooside panemise asemel läheks ehk tervishoiutöötajatele appi?

Tahaks öelda nagu M-Klubis: "... ja nagu ütleb kuulus luuletaja".... Aga ei saa! Leelo Tungal juba tõstis kisa, sest Tõnis Mägi olla tema luuleridu HALVA asja jaoks kasutanud. Igatahes, valitsus pole terve aasta jooksul mitte kordagi pöördunud ülikoolide vt poole, et tervishoiutöötajaid suuremal arvul koolitama hakata. Kuigi oli teada, et veel ei pääse koroonast ja et meil on neist töötajatest pikka aega juba puudus olnud.
 
Teeme siis nii! Nagu ütleb üks kuulus tühisüda:

eem… selleks on vaja medpersonali juurde koolitada, et mingi kamp põmmpäid saaks teadusele ja koduriigile vastu võidelda, kõigile hinge sittuda ja elusid rikkuda. Et nende ohvrid saaksid torud kurgus hinge vaakuda ja nädalaid surnuks lämbuda? Et selleks koolitame medpersonali juurde, rajame covid osakondi ja katkestame meie kõikide heaks toimiva plaanilise ravi?


Erakonda, mille liige nii ütles, võite ise ära arvata!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar