Blogiarhiiv

esmaspäev, 8. november 2021

2014 juuli. Laulupidu.

 

Kuna päises näeb vaid osasid postitusi poolikute pealkirjadega ja oktoobrikuu "uputasin" teiste postituste siia kopeerimisega (VAREM EESTIMAA BLOGI 2 ja EESTIMAA LOODUSE BLOGI ning kogemata KUSTUTATUD POSTITUSTE FOTOMATERJAL), siis on vaja ka ülevaadet, mida ikkagi leida.
Nii palju siis sai postitusi ja proovisin tundide viisi nende linke postitada.... millegipärast aga suur osa sellestki tehtud tööst läks kaduma. Teie jaoks siin nüüd kerimist muidugi palju, aga see-eest kõik postituste pealkirjad olemas, neile klikates ka neid näete!

Südamest vabandused ja kohtumiseni!

Mõned tänavused värsked postitused nimekirja lõpus!

https://eestimaablogi.blogspot.com/2021/11/eestimaa-blogi-okt-2021-postituste.html

pühapäev, 6. juuli 2014

Laulupidu. 05. 07. 10226.










Imeline pidu! Ja hea oli, et natuke sai toiduvarusid täiendatud, sest pärast oli liikumine juba õite keeruline! Aga peab kiitma ka selle eest, et müügikohad olid avatud ka peale pidu, said äraminejadki ennast kosutada! Edasi, hoidkem Eesti todu head mainet!















Üks suur puudus. Vastu päikest ja kaugel. Lauluväljaku külgedel pidanuks olema hiigelsuured ekraanid, sest lisaks imeilusale muusikaelamusele on väga tähtis ka kaameratöö ehk siis lauljate endi nägemine! Ei pea ju selle vajaliku asja nägemine olema vaid tarastatud lavaesise pärusmaa...







Rahvast tuli aina rohkem ja liikumine läks aina keerulisemaks!








Naeratage!








Kas Edgar?






















Emotsioonid viisid Universumisse, spiraalgalaktikateni ja teiste maailmadeni...



Aga imelise loojangu nautimiseks tulin tagasi. Seda enam, et imelised laulud veel ees...




















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar