Blogiarhiiv

neljapäev, 4. november 2021

2017 aug - KADUNUD POSTITUSED - LOKUTA Puhkekeskus ja EIDAPERES RONGE ning LIBLIKAID JAHTIMAS.

 

 
Sain ühe käkiga hakkama. Aga õnneks, ega mu jutt polegi kõige olulisem ja seda saan alati juurde vadrata. Kuid kogemata arvasin, et EESTIMAA BLOGI 2 postitused on nüüd kopeeritud siia. Tuhkagi, 2017 ja pool 2018 aastast puudub ning .... kustutasin blogi.
Lugejate kommentaaridest ju ka kahju. Õnneks on fotod enamuses kõvakettal ja saan vähemalt need üles panna. Mingid mõtted ka juurde.

 
See oli üks paremaid kolamisi. Tänud Andrus Metsmale, kes mulle "taksot" tegi, sest näha sain palju ning üksiti kohti, mis väga meeldivad.
 
 
Kohale läksin muidugi rongiga, aga ainult Lelleni. Sakus oli aega jalutada enne rongi.



 
Vääna jõgi.





















 
Lelle jaama esised lilled aastaid silma rõõmustanud.

 
Lelelst võib vahete-vahel ka bussiga kuhugi saada, aga hästi pole asjad siingi tehtud, puudusi on kõvasti.









 
Eidaperes oli siis koosolek kohalike juhtidega Pärnu rongi teemal. Midagi neil teha pole nagunii võimalik ja eks ükskõiksus aita ka kaasa. Millegipärast selgus, et kardavad mind, aga mida siin karta? Ise ju huvi millegigi vastu ei tunne, aastaid kirjadele ei vasta - palka sobib küll vastu võtta? Kehtna vallavalitsus pole igatahes aastaid oma tööga hakkama saanud, mh ka rongi asendusbusside parema liikluse nimel vaevanägemisega. Peale liini 333 peaks olema ka 3x päevas minimaalselt liin Järvakandi kaudu. Aga pole ja neil pole sisuliselt bussiühendust isegi vallakeskusega. Absurdistan, mitte Kehtna vald.
 
Nüüd, 20121 olid kaks parema tulemusega valimisliitu Ühtneja Edumeelne Koduvald ja Väärtuslik Kodupaik. Nimed on küll uhked ja kodu olulisust rõhutavad. Aga kodus peab olema asjad hästi korraldatud. Kas midagi muutub?

Tore oli muidugi etendust vaadata.













 
Pärnu rongist on kahju. Selle kadumisest kaotaski enim vast Eidapere, sest teised peatused olid inimasustusest eemal.




 
Põikasime ka mingi järve äärde.
 















 
Ööbisin Lokuta Pukekeskuses. Mulle see meeldis.





 
Igati looduslähedane kont noortelaagriteks. Isegi maalõhn olemas....



















 
Bussiliiklus Lokutal muidugi ääretult vilets. Tänaseks on liin 333 siiski mingeid võimalusi pakkumas ja oluline, et just igapäevaselt.












 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar