Blogiarhiiv

neljapäev, 8. märts 2012

FOX CRIME 2

Vaatan huviga krimkasid ja just lõppes üks põnev sriaal. Kelmid. Näitlejad on ülihead ja mitte millegagi pole üle võlli lastud.
Loen aga Postimeest ja midagi tundub veel paremat.
http://www.postimees.ee/767444/uue-ermi-ehitamise-eest-vastutajad-said-palgaks-miljoneid-kroone/

Loen ja ei saa suurt mitte midagi aru. Paljud tegid nagu kõvasti tööd!? Milleks see artikkel siis? Kas hoopiski jälle mingi nõukogu, kus OLEMISE eest saab palka?

7. juuni 2011: ERMi peahoone ehitushange tunnistati kehtetuks

Tehti tööd, aga tulemus 0?

Plaanis oli arvamust avaldada eilse Pealtnägija suhtes

http://www.postimees.ee/766658/pealtnagija-segadus-aardla-poldri-eurotoetustega-osutus-arvatust-palju-suuremaks/

No ma ei või! Minister oli konkreetne ja resoluutne, aga ei saanud vist asjale pihta. Nii ongi kelmidel hea tegutseda kui neile veel kõnepuldist takka kiidetakse. Seriaalis vähemalt kardeti vahelejäämist, aga siin sõbrad hoiavad?
Ja mis kõige naljakam, andke andeks, aga saates olnud ametnik tundus olevat just soodus pinnas selliste kelmide jaoks. No ei oska rääkida! Kuidas ikkagi nõunikke ja kantslereid valitakse? Millalgi oli ju ühe ameti pressiesindaja Kraavi-Karla, kes natuke varem intervjuus oskas kasutada sõnavara, milles alla 100 sõna. Mingil ajal kuskil võeti eestkõnelejaks koomik!  Miks nüüd siis inimesed, kes oskavad teha vaid möh ja käsi laiutada?

Kui kirjas on, et sete on selline...(taheti vist öelda, et vedel nagu s...) siis jäädaksegi vaid selle sisse astuma!

Ja meil ei ole raha. Et õpetajatele palka maksta. Ja paljuks muuks. tegelikult pole meil enam mõistust muuks kui vaid pettusteks. Igatahes, peale eelmist saadet tekkis lootus, ehk võtavad asjaomased ametnikud asja ette ja kelmid pistetakse kinnimajja. Naiivne lootus ja olen ikka tõesti naiivne nagu keegi siin kunagi kirjutas.

Aga ei tea, kuidas ka Viiol elab? On mõne partei minekirjas?

Kas tõesti ministril häbi ei ole? Või ongi ta samasugune? Raha jookseb, aga tööd eu tehta? Mul hakkab tõesti vahest paha kui sellistest asjadest loen. Paha Eesti riigi maine pärast, mis on aina rohkem põhja minemas. Mõni teine poliitik võiks aru saada, et siit minnakse ühe põhjusena just selle pärast, et ülevalpool lihtsalt irvitatakse oma inimeste üle!? Kuigi tundub, et sellestki ei saada aru, sest mõistust ei jätku...

Kuigi on ka teine võimalus. Et mõnel ajakirhanikul lastakse mõni asi välja kaevata, et näidata, nagu ongi meil olemas uuriv ajakirjandus. Kuid selle tõigaga ei klapi fakt, et keegi karistust ei saa. Sest kasulik oleks see siis kui poliitik saaks raporteerida, et kurikaelad ja riigi raha riisujad on saanud teenitud karistuse...

************************
 http://www.tartupostimees.ee/767336/ermi-ehituskulud-plaanitakse-katta-mitmest-allikast/?redir=

Selline muuseum minu jaoks pole Eesti rahva muuseum. Ja jäärapäisus ei tohiks olla eestlasele omane! Kahju, et valimised nii kaugel...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar