Blogiarhiiv

reede, 9. märts 2012

ARUSAAMINE


Kui hr. Tshubarov ütleb, et hr Ligi ei saa aru, mis on kollektiivleping, siis mina ütlen, et hr Ansip ei saa aru, mida tähendab 6 kuud, mis pidavat olema piisav aeg kompromisside leidmiseks.


http://www.dzd.ee/768124/oleg-chubarov-ligi-sam-ne-ponimaet-chto-takoe-kollektivnyj-dogovor/

http://www.postimees.ee/767950/ansip-valitsusremonti-ei-tule/

Asjad on jooksnud ummikusse, sest üks pool tahab kindlust, et ta soovi korral saab kõik soodsamad kokkulepped kaotada ja leppida seaduses toodutega, mis omakorda tähendab väga suurt sissetulekute langust töötajatele. Ja loota et 6 kuud on piisav... Kes tahab, venitab selle kuus kuud vabalt mööda ja ongi käes jällegi sama tulemus - sissetulekute langus!

Aeg oleks hoog maha võtta ja teist poolt märkama hakata. Rohkemgi veel, püüda teise poole soove mõista. Kui oli kriisi põhi (mõned küll öelnud, et kriisi põhi pole veel tulnud), tõi mõnigi välja vaid selle, et sissetulekud ettevõtjale on vähenenud. Väite puhul, et ka kulud on kõvasti vähenenud, ei pandud seda tähele. Väga sarnane artikli videos hr Ansipi reaktsioon sellele, et ka hindade kasvus oleme esireas, ka sellest ei teinud väljagi. Kui sellised möödarääkimised jätkuvad, polegi lootust kuhugi jõuda ja krahh on juba ette määratud.

Haldusreformi koha pealt, kui venitamine on kurjast, siis tehke maakondadest vallad ja asi ants!? Eluvõõraid või kodutundest kaugel olevaid inimesi ei tohi kohaliku võimu juurde lihtsalt valida! Haldusreformi ei saa teha eraldi koolireformist!

Kindlustunne tuleviku suhtes on oluline!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar