Blogiarhiiv

neljapäev, 29. märts 2012

KINDLAMEELSUST KAIALE!

Kahju on, väga kahju!

http://sport.postimees.ee/790898/karjus-koostoo-kanepiga-katkes-mare-porgi-tottu/

nõuanne
29.03.2012 09:24
Silver! Võta kohe omale meedianõustaja, ära lobise liiga palju.
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -159 -1  +1 +16

hh
29.03.2012 09:26
Sõida seenele oma nõustajaga, otse ongi vaja rääkida, mitte läbi vahendajate.
teata ebasobivast kommentaarist -4 -1  +1 +214
 Juhan
29.03.2012 09:27
On tunne küll, et Kaia kuulab valesid nõuandjaid. Minu jaoks on alati teatud rühm inimesi, kes enesekesksed ja samas labiilsed, püüavad hoida end rambivalguses ning samas ei taipa eriti reaalsest elust ega inimeste vajadustest. Sinna hulka kuuluvad nii teatud vähemused, mõned usutegelased (kes ka end Kaia paistele soojendama kippunud) ja ka psühholoogid, kes kipuvad nägema ja levitama ainutõde. Tema tõde.

Kaia usalda ennast sportlase ja naisena!
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -3 -1  +1 +100

Zark
29.03.2012 10:14
... on tähele pannud et kehva nõu andjad oskavad ennast väga usutavaks ja usaldusväärseks muuta. Sellele lisandub veel tõsiasi et kui inimene on juba kord midagi pähe võtnud siis ilmatu raske kuni võimatu on üritada selgitada et see või teine asi ikka päris nii ei käi.

Jah, lõpuks jõutakse küll arusaamisele kuid pahatihti alles aastaid hiljem kui rong ammu läinud, ilmatu hulk arusaamatusi ja paksu verd ära olnud. Aga no mis teha, elu ongi selline, vist.
teata ebasobivast kommentaarist -0 -1  +1 +11
Miks me tihti saame sellistest olulistest asjadest vähe infot, ehk tegelikult ei saagi? kuigi tegemist osaliselt eraeluga, aga osaliselt siiski ka avaliku huviga. Üks põhjus on, kui meile annavad nõu valed inimesed. Nagu esimese kommentaari nõuanne: Õnneks leidub ka hh taolisi mõistlikke arvajaid.
Jagan aga Juhani ja Zarki seisukohti.
Kaia võib olla kergesti mõjutatav ja seda kipuvad ära kasutama tõepoolest igasugused sharlatanid. Mõjutamine on oluline neile, kes põevad mingeid komplekse. Ega sportlase toetamine pole kala rösterisse toppimine! Toetamine ei tähenda vaid raha ja samas psühholoogilist survet, mis siiani mõne tegelase puhul paistab läbi kumavat. Kindlasti ei saa loota ka kõigevägevama peale, sest tema meid ei aita. Head sõbrad ja nõuandjad on sõpruses toeks, mitte kasu peale väljas.
Silver karjus tundub olema ka mõnevõrra kaengekaelne ja ega temast ei saagi palju välja lugeda. On selline salapärane, muid arvatavast kindel ja usaldusväärne kaaslane. 

Väga tahaks, et Kaia Kanepi saaks üle raskustest, mis sprtlasteel ja ehk ka hinges. Et leiaks tarkust olla üle igasugustest soolapuhujatest ja oskaks teha vahet sõprusel ning kasusaamisel.

Isegi hea psühholoog, milline pr Pork võib ka olla, ei saa olla ühtviisi hea nõuandja kõigile. Inimesed on erinevad, psühholoogid on seda samuti. Seega, alati ei ole teineteisemõistmist ja siis võib ka psühholoog muutuda enesekesksemaks, püüdes tõestada midagi endale ja muidugi ka avalikkusele. 

Kahju kui vaid selle läbi rikutakse kellegi olevik ja tulevik...

************************

Kaia, sa ei saa üksinda hakkama. Millegipärast on seda minu jaoks tõestanud lood minevikust. Muidugi, mina võin eksida. Kuid millegipärast tundub, et häid tulemusi sul niipea ette näidata ei ole...

 http://www.ohtuleht.ee/470781


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar