Blogiarhiiv

kolmapäev, 12. oktoober 2011

PÄRNUST VÕRRU?



http://www.facebook.com/Edelaraudtee#!/topic.php?uid=167852149920833&topic=398

http://www.facebook.com/Edelaraudtee#!/topic.php?uid=167852149920833&topic=399

Tarvo Mill, Sander Ots, Rasmus Onkel, Jorven Rang jt. kirjutavad. Ka Elektriraudtee fase´is või blogis kirjutatakse. Kord on hea lugeda asjalikke mõtteid, kord on kahju, et kogetakse vägagi palju ebameeldivat. Eks muidugi natuke püütakse ka reisijate peale mõelda, kuid tihti on justkui tähtsamaid asju. Olgu siis riigil või rongi- ja bussifirmadel. 
Muidugi peaks olema Suure-Jaani bussid rongile vastu tulema, nagu ka Ikla bussiga rongile jõudma. Muidugi võiks meil olla rongiliin ümber Eesti. Alates Riisiperesr ja Rohuküla kaudu Pärnusse, Karksi-Nuia ja edasi. Vägagi tahaks. Ka puhtalt turismi hüvanguks oleks see super.


Vahel aga ei aita face`i kirjutamine, vahel jääb vastuski saamata. Nagu ka kuskil vastus mittemidagiütlev. Ometi tahaks, et elementaarsed sõiduvõimalused oleks olemas. Et saaks tihedamini Tartusse ja Võrru. Et saaks hommikuti Narva poole ja õhtuti tagasi. Et saaks Rakkesse. Et saaks kiirrongiga Pärnusse.


Igal juhul püüan ka omalt poolt anda väiksegi panuse, et asjad muutuksid paremaks.
Nii et sõitke rohkem. Ja kirjutage siiagi. Ning kui kellelgi mure piletitega või trepiastmetega või muuga, ärge jätke jonni, vaid teavitage. Ka tilk vett murendab kivi. Kuidas muidu uhked maa-alused jõed ja koopad tekkinud.
Sõitke meiega jälle!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar