Blogiarhiiv

esmaspäev, 19. september 2011

ISVER, KUI NUNNU KULTUURIPEALINN!



http://www.tallinnapostimees.ee/568394/fotod-grafitirindel-lootusetu/

Kahju, et tallinna linnavõim ja isegi mitte vabariigi valitsus ei taba ära, milline eelarve täitmise võimalus see on! Mupo peaks olema äärmiselt valvel! Nagu ükskõik kes kodunt nina välja pistab, peaks koheselt tasuma kunstinäituse pileti eest!? Muidugi võib kehtestada ka abonementpileti!
Sadamates, lennujaamade, Balti jaamas samuti: nagu keegi saabub laeva, lennuki või rongiga, kohe pilet. Parem veel, piiril ja välismaa lennujaamades meie lennukitele istudes. Lisaks kõigele oleks igati parem isegi Welcome to Estonia `st, meie kuulsus kultuuririigist ja 100 % kunstitalentide riigist leviks kulutulena üle maa!

Kuna see on kunst, sest nii väidavad kunstnikud ise, peaks kõigile neile andma teenelise kunstniku aunimetuse! Ja vastuvõt Kadriorus kuluks ka ära. Häbi ju kui me oma kultuuritegelasi ei hinda!

Preemiaks igale sellisele kunstnikule võiks olla kohustus puhastada isiklikult ära, oma kulu ja kirjadega, kõik pinnad uue kunsti tarvis näiteks kuldse kultuurikilomeetri pikkuselt! Ning tasuta kursus kunstikallakuga psühhiaatriahaiglas ilma ennetähtaegse vabanemise võimaluseta!

Ega me ei saa kõike ära keelata, ega kõik pole rosenbergid, mida lihtne ära korjata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar