Blogiarhiiv

esmaspäev, 28. november 2011

MAYDAY: ESTONIA ON TUGEVAS KREENIS!



http://www.tallinnapostimees.ee/648783/raekoja-platsi-kuusk-lendas-taas-uppi/

Alles see oli, kui kuusk pikali kukkus. Siis leidis üks tuttav, et jumal ei armasta Eestimaad ja see uppilendamine ongi halb enne. Mis mõtlemine!? Eestimaa tugevus sõltub inimlikust mõtlemisest ja panusest. Kui nüüd loen taas, et kuusk uppis, siis pani see päris mõtlema. Tõepoolest, kui ikka kuusk taas uppis, siis vaevalt siin põhjuseks müütilised jõud ja/või kurjad inimesed. Põhjuseks vale lähenemine. Loodus on vorminud puud ja kõik muugi nii, et haiget tehes nõrgestub iga organism. Ei saa tahta, et puu püsiks kui me nüsime ta elutähtsaid osasid peenemaks. Puu vastupanu loodusjõududele oleneb tema ehitusest ja väliskihi osa selles on samatähtis kui inimise tervis ja terviklikkus. Ei pea ka inimene vastu kui osa tema ülesehitusest kõrvaldatakse. Dendroloogid leiavad kindlasti, et põhisüüdlane on just inimese vale lähenemine puule, mis peaks inimestele rõõmu valmistama. Kas nad ka poliitiliselt korrektselt tunnistavad taas, et süüdi pole keegi, seda ma ei tea. Tegelikult on ja seda peaks igaüks endale tunnistama. Eks see näitabki meie suhtumist. Selle asemel, et teha auk puu järgi, üritatakse lihtsama vastupanu teed minnes sundida puud köndistades ennast peale suruda. Haige maailm!

http://www.postimees.ee/648953/juhtkiri-haiged-mis-haiged/

http://www.tarbija24.ee/648945/haiged-inimesed-ei-tihka-votta-haiguslehte/

Nii nagu puusse, suhtume ka üksteisesse. Tööandjate võim ja lobby teevad selle, et töötaja ehk samasugune inimene kui tööandja köndistatakse. Mida sa lähed haiguslehele, kui isegi ületunde tehes ei jää sul peale maksude  ja eriti kommunaalmaksete maksmist raha rohkemaks kui kiirmakaronide ostuks. Ei tervislikku mahla ega piima, ei liha ega lihasisaldavat vorsti, ei mett ega käsitööna kootud kindaid. Tahaks ju enda tervist hoida! Mida sa hoiad, kui lihtsalt elu ei võimalda! Ning ei aita siin miski jumal ja koogutamine tema ees. Ise peab tugev olema ja inimlikuks jääma. Ja mitte koogutama ka tööandja või poliitiku ees!

Kahju vaid sellest, et inimlikkuse mõõde aina väheneb. Ja kahju on näha, et suhtumine inimesesse väheneb 30 % ja rohkemgi. Kui ta pole kellelegi vajalik.

Kas peale haiguslehel olemist vähendada kiirmakaronide tarbimist ...% võrra?

Või jõuda arusaamisele, et kui tood puu metsast koju, siis suhtud temasse sama austusega, mitte ei vähenda seda 30% ulatuses?

Pole inimlikku suhtumist, pole ka austust!
28.11.2011 00:41
tigekala :
tubli töö, oravad!
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist
-0 -1  +1 +25
28.11.2011 01:00
QQ :
Ning see ei ole ainuke asi millega kadunud Ansip Eestlastele karuteene tegi.
teata ebasobivast kommentaarist
-0 -1  +1 +17
28.11.2011 01:16
mida ei ssutnud Beria ja :
Stalin,
selle teevad Ansip ja Pevkur kiirelt ära-
nõrgemad hauda,
elujõulisemad ja noored väljamaale

Tahaks kohe näha, kas rahvaloendusel 1 miljon tuleb töis või mitte

sellist eestit me tahtsimegi
teata ebasobivast kommentaarist
-0 -1  +1 +10
28.11.2011 01:31
järele mõeldes :
Tänu Ansipile sünnib see, et töölised ohverdavad oma aja ja tervise valitseva klassi (poliitikute ja ärieliidi) heaks, kes rõõmsalt kasumit akumuleerivad (nt dividendina maksuvabalt välja võtavad). Selle asemel, et töölistele maksta elamisväärset palka, parandada füüsilist töökeskonda ning pakkuda sportimis- ja lõõgastusvõimalusi. Sellest vähesest, mis töölised palgapäeval kätte saavad, kooritakse tõstetud määraga käibemaksu, aktsiiside ja riigilõivu näol veel Ansipi kümnis, nii et kätte ei jäägi midagi.


Artiklis mainiti, et peaks koguma statistikat. Mida ütleb statistika seadusetegijate ehk Riigikogu liikmete haiguslehtede kohta?

2 kommentaari:

  1. Estonia peal oli hulganisti jumalasulaseid, kuid miski ei hoidnud sadu inimesi ehk liiga varasest lahkumisest. On mingi ausammas ja soov betooni matta laev. Äkki seda juba tehtudki?
    Aga kreeni suurus hirmutav?
    Jõudu siiski!

    VastaKustuta
  2. Tänud Anonüümus!

    Kreenist ei aita meid välja ei sulased ega kauge pealinn. Vaid ikka me ise!

    Jõudu tarvis!

    VastaKustuta