Blogiarhiiv

teisipäev, 26. juuli 2011

LINDILÕIKAMISELUGU 4 - KABLI

 

http://www.parnupostimees.ee/509566/kabli-rannapromenaad-ootab-remondimehi/

 

Kabli rannapromenaad ootab remondimehi

(3)
26.07.2011 08:39
Vähem kui kaks aastat tagasi Euroopa Liidu toetusel valminud Kabli rannapromenaadi laudtee vajab juba remonti, ehitaja on lubanud töö kiiresti ära teha.
Teatasite kommentaari ebasobivusest.
Kontrollime Teie teadet esimesel võimalusel.
kohalik
26.07.2011 10:03
Rannapromenaad on kaunis koht AGA....miks lubatakse sinna kus telkida ei tohi,inimesi siiski telkima.Autode ja motikatega sõidetakse platsile kus on rajad ja noored telgivad möllavad seal mitu päeva.MIks ei käida ning ei saadeta neid sealt ära.Seepärast ongi laudteed ja teised rajad rikutud.Palun mõelge ikka sellele et mis on loodud ja valmis tehtud selle eest tuleb hoolitseda ja suunata järjepidevalt ka teisi inimesi seda tegema.PALUN VEEL KORD SAATKE NEED TELKIJAD KOOS MASINATEGA RADADE JUUREST MINEMA.(lemmes,krapis telkimisalad olemas)
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -0 -1  +1 +4
Rannakülaline
26.07.2011 11:09
Kaunist promenaadist pole enam suurt midagi järgi. Tundub, et vald on andnud taas "Oma jopedele" ranna kasutusõiguse. Rand on hoolitsemata ja koristamata, igal pool on tühi taara, prügi, promenaad on kõrkjatesse kasvanud. Ranna kasutusõiguse eest aga müüakse ainult õlut ning korraldatakse megavaljusid rannapidusid. Autod sõidavad randa kõnniteid pidi, telgitakse, grillimislaudadele on peale tõmmatud kiled ja võetud ühe seltskonna kasutusse terveks nädalavahetuseks, sildid on purustatud, samuti on seetõttu puruks ka laudtee. Korda rannas pole aga inimesed, kes seal peavad asja eest hoold kandama, neid see ju ei häiri, sest kui on rahvast, siis on ka õllemüük hea. Rand on vettikatesse mattunud ja liiva eest hoolitsetakse ainult rannakorraldaja oma rannamaja juurest. Eriti kohutavad on nädalavahetuse rannapeod, alaealised on purupurjus, klaasikilde on igalpool ja rannapidu on nii valju, et 4-5 km kaugusel on probleeme inimestega rääkimisega, sest ei kuule, mida teine ütleb, lihtsalt tümps kostub sinust üle. Niimoodi kella 2 öösel. Pilt on kurb ja murettekitav kuidas miljonid kroonid lihtsalt tuulde tallatakse, samas oleks vallal õigus nõuda aga seda ei tehta. Miks???
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist -1 -1  +1 +1
teoreetiliselt
26.07.2011 11:44
peaks kusagil olema ka politsei -kellele vald palka juurde maksab .
 
Kas on ka keegi, kes tööd teeb, mitte tööl ei käi???
Vallavalitsus?
Politsei?
Teised?
 
Kas see ongi Euroopa, kuhu me läheme? Teeme läbukoha otse lindude rändealale? Ning joodame vaid õlut, peaasi, et "ärimehed" tuleksid? Meil on ju üks kõva seadus, mille järgi alaealistele alkoholi müüa ei tohi. Ega ka tarbida ei tohi!? Kui tihti meie tublid ametkonnad siis kontrollivad ka seaduste täitmist Kablis?
 
Ja siin vastus küsimusele, kas sügavimmutatud puit kestab hooldamisel kauem?
 
 
Nii tulebki välja, et kui firma vastutab, siis ta peaks ka õlitama!? Või hiljem, ehitise omanik?
 
Ehk oleks mõttekas lindilõikajateks palgata kindel inimene, et ametnikel peale lõikamiste jääks aega ka oma kandis ringi vaadata!???

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar