Blogiarhiiv

laupäev, 17. veebruar 2024

Kuremaale ujuma.

 

 
Kuremaa mulle meeldib! Tahaks küllagi minna, aga loodan seda kevadel teha. Siin ju elab häid inimesi! Seekord aga põikasin vaid suplema ja lõõgastuma, sest ammu pole nüüd vette saanud. Ja Kuremaal on rahulikum ning vaiksem. Kevadel peaks ehk siin ööbimagi, põikama bussiga Palamusele või kuhugi (oleks ammupakutud bussiliin olemas, saaks lausa Elistvere Loomaparki ja tagasigi, aga niisugust luksust ei anta) ja jalutama Kuremaal endas rohkem ringi. Sest kuigi korduvalt siin olnud, pole isegi parki saanud korralikult läbi käia ja veskiski vaid korra käinud.
 
 

 
Lummemattunud trepid ja rajad näitavad muidugi, et sellest on vähe kasu, kui Jõgevamaa poliitikuid aastakümneid visioone otsivad ja .... sügavad! Ometi võiks siinne kant olla palju edukam ja Külalistemajagi aktiivsemalt kasutusel. Aga eks mure olegi see, et aina otsitakse, aga ei saada aru, mida otsitakse ja siis loomulikult ei saa seda ka leida!
Muidugi pole siin poodigi ja elanikke ju vähe, pood elaks ehk vaid suvel ära. Aga siiski saakski ehk kevadest sügiseni mingi poekese luua? Ja nii, et küüslauku ning muud hüva talukraami saaks kogu selle aja külaline osta, mitte ainult üks kord aastas? Poes pole ju õnneks ka piletit. Söögikoht on ujulas olemas, küllap õnnestuks ka väikegi poeruum teha, askeetliku esmatarbekaupade ja toidukauba valikuga?




 
Kui selline pansionaat toimiks, poleks see odav koht elamiseks, aga mõnus kindlasti. Aga ka see toimiks vaid poekese olemasolul. Nii et eks kõik on seotud.

 
Ujula paistab taamal nagu majake filmist Hukkunud Alpinisti Hotell!



 
 

Kuremaa Külalistemajas, mis asub ujulakompleksi vastashoones, saab ööbida kuni 200 inimest. Kõikides tubades on kirjutuslaud, lameekraaniga televiisor, privaatne vannituba, voodipesu ja rätikud.

A-KORPUSE TOAD

A-korpuse 1-2kohalistes tubades on olemas televiisor, külmkapp, wc ja vannituba.

A-korpuse ühe öö hind on 35€/inimene (hind sisaldab hommikusööki). Ilma hommikusöögita majutuse hind üheks ööks A-korpuse toas on 30€/inimene.

B-KORPUSE TOAD

B-korpuse 3-4 kohalised toad on kõige sobivamad laagrite korraldamiseks.

WC ja vannituba asuvad koridoris ja on ühised kolmele toale.

B-korpuse ühe öö hind on 25€/inimene (hind sisaldab hommikusööki). Ilma hommikusöögita majutuse hind üheks ööks B-korpuse toas on 20€/inimene.

Broneeri oma ööbimine läbi booking.comi või saada e-mail aadressile majutus@kuremaaujula.ee.

 
Kindlasti peaks olema majutus veidi seotud ka ujula/spaa hinnastamisega, näiteks kuuluks paaritunnine spaapilet majutuse hinna sisse? 35 eurot öö ühe inimese kohta peaks seda ju võimaldama küll või siis kasvõi sel juhul küsida 38-40 eurot ja lapsed tasuta??? Igatahes tahan siin puhkamise plaani võtta küll, maksku, mis maksab. Linna kärast ja mürast eemale!
 






 

 
Nii ilusa disainiga spaad Eestis vist polegi!










 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar