Blogiarhiiv

laupäev, 1. jaanuar 2022

Pärnu ja ööbimine Kate Sea apartamendis. Juuni 2019.

 

Pühapäev, 2. juuni 2019

Pärnu ja ööbimine Kate Sea Apartment.


Esimest korda proovisin Bookingut. Ja valisin hetke kõige soodsama ööbimise. 32 euro eest Pärnus naljalt ööbida ei saa! Muidugi on pakkumised erinevad, huvi pärast vaatasin ja ületuleval nv oli hind 77 eurot.







Aga ööbimiseks muidugi üpris hea. Vaid III korrus veidi häiriv, samas, aknast on uhkem vaade.






Kesklinnani maad on ja ega Pärnu/Isamaa kontor külaliste rahakotti tühjendamata ei jäta! Kui tahaks bussiga sõita. Jala kulus Terviseparadiisi siiski 20 minutit. Mitte palju, eriti kui olemas üpris mõnus ja kiiduväärt promenaad!



Monet?



Promenaadil ka pingid. Tõsi, vähe neid on. Ilusatel õhtutel oleks siin istujaid ja nautijaid kindlasti palju!


Ning tore, et ka puid istutatud!






Osaliselt promenaadil ka väike tuulekaitse.Siia sobiks pingid ka varjulisse kohta?




Pinkide juures ka rattahoidjad. Mõne puhul tundus siiski, et paigaldatud suvalise nurga alla, aga võib olla ka eksin.


Ilus!









Strand Spa.


Siingi puid istutatud. Miks aga vaid ühele poole? Päikselõõsa eest võiks ka varju olla?




Põikasin ka partide manu. Rannaniitude hooldus looduslikul moel igati armas nähtus!







Terviseparadiis.






Terviseparadiis juures ka äge ja populaarne kõrgemale tõstetud rada. Paraku, Pärnu selle eest ei hoolitse, immutus endiselt tegemata ja kaua see vastu ei pea.




Väga meeldiv oli leida joogiveekaev. Tõsi, siiani ei saada aru sellest, et see peab olema silmatorkav, kaugemal peavad olema viidad,, mis (ka inglise k) viitavad joogivee võimalusele jne. Kui teha mingi asi, siis tuleb see ka "tarbijani viia"!


Pats.



Sulpsimas käidud ja kõht tühi. Muide, 3-tunnine "pilet" maksis 16 eurot. Ärimees tahab igal juhul pappi pigistada? Niisugune mulje jääb. Sest väga paljud sooviks ka lühemaks ajaks (see pole minu uitmõte, vaid seda küsitakse väga sageli). Miks mitte nt 1,5-tunnine võimalus 10 euroga? On tõesti mõttekam röövida ühe korraga rahakott kõhnaks? Piltlikult öeldes see nii on, kuigi inimestele meeldiks palju tihedamini käia!



Kohakalal polnud viga!




Sõidaks bussiga? Kahjuks ei teadnud, palju mu rohelise kaardi peal on. Bussipeatuses puudub info, kuidas laadida raha mobiiliga näiteks. Puudub isegi bussis! Tartus muide on see vähemalt bussides olemas!



Validaator ütleski, et "puudub sõiduõigus". Tartus näitab ka rahajääki, siin ma nüüd ei teadnudki, miks puudub! Kas PÜTK mu sõidud äkki keelanud, haha...?


Lugesin siis ja otsisin, kuidas laadida. Aga paari peatuse pärast oli aeg maha minna, nii olingi jänes....

Kuulus Isamaa poliitikute ühistranspordi arendamine tähendab siin väga kallist piletisüsteemi, mille mõttekus on vägagi kaheldav. Ehk on neil osalus Ridangos? Või lihtsalt arusaam natuke vildakas?


Bussid ilusad, PÜTK-i tunnustatud gaasibusside kasutuselevõtu eest.









Ja ongi hommik käes, aeg minna bussile. Häid valikuid Rapla suunale pole palju, siin vist PÜTK tunnustust ei looda? Muidu oleks vast kaasaegsed võimalused ja ühistransport?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar