Blogiarhiiv

esmaspäev, 27. juuni 2011

JÄRGMINE PEATUS LILLEKÜLA 2

Populaarne K-kohukeste sopatee Lillekülas.
Selle juures populaarne ööpäevaringselt avatud püstijalabaar, kus külastajaid palju ja alkoholi tarvitamine lubatud, sest kordagi pole näinud politseid ega mupot. Reklaam peaks toimima ka välismaalastele, kes rongiga mööda sõidavad ja kindlasti baari märkavad.
Võsastunud ala võib olla ka osake kohukeste rohelusprogrammist, kuid siis võiks ju põõsaste vahel niita ning paigaldadavarjulisemasse kohta ka lauad-toolid, et püstijalabaari asemel veidi privaatsemalt "õlparit libistada ja viinuskit manustada"!?
Päevinäinud valgusfoor, millel töötab vaid valgus, mitte heli! Aga kaua püsib viinareklaam? Arvestades üldlevinud praktikat mitte puutuda seda, mis valmis, kuni järgmise suurprojektini, võib eeldada, et püsib kaua ja keegi ka foori jaoks värvi ei too ega taasta helisignalisatsiooni. Raudteeohutus?

Sama põhimõte. Kaugemal paigaldatud korralik plaadistus, eespool aga jäetud vanad, millede puhul titekäru rattad võivad ohtlikult takerduda Pole siis ime, et iive langeb!
Näe mis kena ajahamba poolt puretud foor!
Sama põhimõte ka siin. Museaalse väärtusega võrk on kohati lagunenud ja ei oma praktilist otstarvet, kuid seda ka ei parandata ega ka likvideerita.
Siiski, siiski. Kunagi on ka tõenäoliselt tegeldud vana asja parandamisega, sest ühe ruudukese keskel olev nurkraud pole kindlasti originaal, vaid hiljem lisatud! Nii pole ka ohtu, et (suuremad) lapsed võiksid läbi pudeneda.
Invaprobleem on tõsine, kuid tõenäoliselt eriti ronge nende poolt eriti ei kasutata. Võsastunud invatee.
Võib loota, et siin hämaruses saab peagi ka kõikide suundade vahel ümber istuda.
Seni soovib head reisi ka kohuke!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar