Blogiarhiiv

esmaspäev, 4. aprill 2011

JUBA LINNUKESED...

http://www.youtube.com/watch?v=8PilONE2FjAKevad tuleb! Just mitu päeva kuulda linnukeste laulu ja hetk tagasi lendasid üle linna paar. Siiski vist olid liitlased, hääl polnud eriti musikaalne...
Täna-homme tahaks teha mõnusa ringkäigu ja leida esimesi kevade märke. Ainult endale kuuluvaid... Loodan head ilma!

*****

Kojusõidu üks võlu ongi see, et algul saad linnast välja, siis rongis sõidad inimesed ümberringi ja siis rattaga asulast välja metsa poole...

Metsa poole jah. Just ongi mõnus, kuidagi otsin metsa kohinat, ojade vulinat, lindude hääli ja looduse lõhnu...

Jõe ääres tegin peatuse ja nägin ära ka esimese haneparve. Vesi jões muidugi ei vulisenud, vaid kohises. Kui nii edasi läheb on juba ülehomseks paljud kohad vett üdini täis. Ja mida edasi...võib tulla uhkeim kevadvetevool tuleb tänavu!?

Talvelumi segas isegi naabrikutsu Anniga suhtlemast. Täna aga nähes, kuidas ta haukumata aiast vaatas, siis sumasin läbi sulalume aia juurde ja oi kuidas ta sügamist nõudis. Pressis end aia vastu ja muudkui mõnules. Kutsad vist tahaks sügamist tundide viisi, aga kesse jaksab!?

*****

Panin linnurestorani uued seemned ja lootsi salamisi, et äkki tuleb mõni kevadkülaline. Mis salamisi! Ongi juba metsvindid söögimaja all. Ja see ongi kevad!!!! Vana rohevint muidugi laiab restoranis (või moodsam tänapäeval linnupubi?), aga metsvindid lepivad rahulikult maa (lume)pinnal tatsamisega.

******

Arvutiga pole kerge hakkama saada, aga õppisin blogisse ka muusikavideode linkide tõmbamise. On ju hea kui saan lemmikuid blogi kaudu üles leida. Mobile oli ammu üks lemmikuid ja ühte lugu polnud aastaid kuulnud.

******

Akna taga siisikesed ja metsvinte juba üle kümne! Tundub, et tänasest tegemist kevadlindude lisatoitmisega...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar