Blogiarhiiv

reede, 8. aprill 2011

DOPINGUT HOMMIKUSÖÖGIKS

Ei saa siingi puudutamata jätta dopingut ja Andrus Veerpalut. Pooldan ausust ja ei pea õigeks au ja kuulsuse võitmist KEELATUD ainete toel! Kindlasti pidevalt lisanduvad kõikvõimalikud "jõujoogid jms vahendid". Kui neid ei ole keelatud ainete nimekirjas, siis on nende kasutamine igaühe enda otsustada ja vaba valik. Ja pole ju keelatud.

Vaatajatele, kelle arvelt tulevad ka rahalised toetused (olgu see siis õlle või muu hinna sees), ootavad puhast võitlust. Muide, kui on vastupidi, siis pole ka need vaatajad puhtad! Sest rõõmu ja positiivsete elamuste hulka ei ole võimalik muuta, mida vaatajatele on pakkunud Andrus, Kristina, Jaak, Erki, jt. Tahtliku dopingupruukimise ilmnemise puhul on aga sama vaataja "kukkumine" väga valus!

Andrus! Kui südametunnistus on puhas, siis ainult edu saab soovida võitluseks enda süütuse tõendamise puhuks! Kui aga ei, siis...

2 kommentaari:

  1. Toidulisandeid paljusid erinevaid-sama kehtib ka energiajookide kohta, mis tegelikult vaid ergutid ajutiselt, hiljem ikkagi väsinud tunne!Nii et me ei teagi mida paljud joogid- toidulisandid vöivad sisaldada ja siis tekibki hiljem skandaal.

    VastaKustuta
  2. Osaliselt nõus. Samas sportlased teavad väga hästi, et kogu oma söök, ravimid, energiajoogid tuleb hoolega üle kontrollida. Juhusesse ma väga ei usu.
    Ja teadlik dopingu tarvitamine on valus kõikidele ausatele poolehoidjatele. Ütleks nii, et kui austad oma poolehoidjaid, siis teadlikult seda ei teeks. Mind kunagi häiris väga Andruse kihutamine, millest üksjagu räägiti. Nii nagu me ei tea mõnikord asjade sisu, nii on ka inimene vahel - Vaga vesi, sügav põhi! Kui ei austa ega mõtle liikluses teiste peale, siis kas spordis oled teistsugune?

    VastaKustuta