Blogiarhiiv

laupäev, 15. juuli 2023

Ranna Rantso Avatud Talude päeval 23.

 

 
Päevad võivad olla pikad, aga kui Avatud Talude puhul plaan paigas ja vahemaad pikad, siis ega suurt üle 2-3 talu külastada ei jõua. Paratamatusega peab lihtsalt leppima ja valida tuleb need, mis eriti sobivad tunduvad selles päevas.
Ranna Rantsos olen varem korra käinud, nüüd tundus sealne juba puhtam, särtsakam ja säravam. Eks selles osa ka kõigis meis endis, kes seal käivad ja sinna panustavad, sest perenaine kindlasti vajab abi ning toetust nii tänuväärse asja tegemisel. Ja lisaks millegi ostmisele, saab toetada ka annetades. Annetuskasti leiab üles kui soovi on.
 

 
Lähedal ka huvitavalt renoveeritud veski.




 
Erk puit on see, mis alati silma paistab.

 
Kui hinnaklassist rääkida, siis hinnad olidki sellised piiripealsed. vaeva eest maksis klient parajalt, tehtu oli mõnusalt hea ning tõepoolest mitte kallis!

 
Küllap sööjad tänasid, mõttes ja sõnades.

 
Ka väikese jäätise ostmisel ei pidanud kõhklema hinna ees. Kui keegi kõhkleski, siis teame ju, et osa sellest läheb rantso heaks.

 
Lastele mõnus ja vanematele rõõmuks oli ka see möllumägi tänuväärselt hea hinnaga, mitte nagu hiljuti ühes kohas 5 eurot 4 minuti eest! Sest see oleks sulaselge röövimine päise päeva ajal! Tänud atraktsiooni toojatele! Inimlikkus peab alati säilima.


 
Ega meil ringi sõites suuri valikuid pole, tuleb häda, on pea ainus võimalus metsapeatus. Seepärast tuleb varakult koht, kus keisergi jala käib, ära fikseerida ja igaks juhuks, külg ees, seal ka ära käia.





 
Kuna siin lausa kolm ust, võiks vabalt ühes aja maha võtta ja natuke lugedagi!?



 
Ja on kõik loomad ja linnud ikka armsad küll! Üsna sõbralikult elavad vist ka koos, kuigi täna natuke liduti ka selle järgi, kes kapsalehe või porganditüki hambu sai. Või noka vahele.


 
Aga vigvamid kui sellised tunduvad meil kevadest sügiseni ka matkajatele üsna mõnusate ööbimiskohtadena ?

 
Sügamise vajadust saab mitmel moel rahuldada. Nii harjade abil kui täna kindlasti ka kergeusklike "külastajate" nunnutamist ära kasutades.


 
Kulla külalised, olete meile kõik väga armsad ja vajalikud!






 


 
Ja kui meile midagi m(n)okkamööda pakute, võime teie rõõmuks ronida sülle või kasvõi pähe, sest eks maailmas olegi juba kitsaks jäänud! Ikka kõik teie rõõmuks!



 
Miks te seda kotti nii üleval hoiate? Auku pole sees põhjas ju?




 
Tulge eest ära, ma tahan ka alla tulla!










 
Loomulikult oli siin ka kätepesuvõimalus.

 
Kõrvitsad on aga tänavu vist rohkem proov nr 7.
 


 


 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar