Blogiarhiiv

pühapäev, 4. detsember 2022

Taevaskoda ja Tartu 2018 - kadunud postitused.

 

 















 
Tartu vaksali juures on mõnus rohelus.








 







 
Mul aga aeg Taevaskoja poole sõita.











 
Kui mingi paik on igati ilus ja "meelitav", siis võib juhtuda, et seal on säilinud veelgi rohkem inimlikku! Kus veel Eestis võib leida midagi sellist, mis sobib reisijale/matkajale? Kui sellises oleks laiemad pingid või lavatsid, siis ma isegi oma vanuses võtaks ehk ühel päeval kätte ja madrats seljas, tuleks ööbima ja nautima!




 
Isegi väike, kuid naturaalne ootekoda on parem kui need jubedad käkerdised, mida kõikjal tehakse ja kus tunned koheselt, et igasugune hoolivus inimeste vastu puudub!
Muidugi peaks ka sellises olema laiem pink, sest iial ei tea, kui katust pea kohale vajab mõni matkaja, olgu ööseks või ka halva ilmaga päevasel ajal.






 
 
Muidugi on siin ka erinevaid tasulisi majutusi.































 

























 
Tartus kolades jõudsin ka Spordimuuseumisse.









 
 
Ja Linnakodaniku ning Nukude Muuseumisse











 
Katsetatud sai ka asendusbussi teenus Tabiveresse.





 
Bussidega sõites näeb üle Eesti, kui halvasti, vastutustundetult, asju mõistmata jne tehakse teede remonte. Ei ühtegi asjalikumat ootekoda maakohas juurde tekkimas, ei parkimiskohti bussipeatustes, ei kiirendus- eg aeglustusradasid. Ja ometi ollakse ennast täis, mida kõrgem ametnik, seda ülbem?






 
Siiani pole ka muuseume jm läbivat Jõgeva Jaam - Tabivere bussiliini ega isegi mitte peatuvaid ronge Tabiveres.

 
(2022 märkus.
Peale korduvat ja pikaajaliselt pressingut sai vähemalt bussipeatuste nimedega siin asjalood paremaks. Äksi ajab ju segadusse, sest siin ei ole Äksi, on vaid Äksi kirik. Ja mismoodi otsida peatus.ee Äksit, kui seal hoopis peatus Keskus? Nüüdseks see vähemalt korras).
 












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar