Blogiarhiiv

neljapäev, 13. oktoober 2022

Mustvee - Kallaste.

 

 
Mustvees jõudis aeg kätte bussile minna. Hea, et on kaupluses bussijaama ootesaalikene ja WC. On ka ekraan, aga nagu ikka, kui üles pannakse, saab kiidelda, kui aeg aga möödub ja enam ei tööta, siis ... pole ka katki midagi? Milleks see siis üldse osteti ja paigaldati? Polegi tegelikult otseselt vaja! Eriti kui ei näita isegi reisinfot, näiteks muudatuste, teeremontide jm kohta.

 
Mustvees oleks aga kõige olulisem siis bussiliinid kokku liita nii, et Jõgevalt  Tartuni ei peaks kordagi ümber istuma. Seda enam, et kui on kellelgi plaan Jõgeva poolt siiakanti sõita, siis nadi on kobida bussist maha Mustvees. Äkki tahaks kaugemale? Marati peatusesse või hoopiski .... nende vahele?
Lisapeatust Mustvee ja Marati vahel on kindlasti vaja, ei saa pidada normaalseks, et peaks kilomeetreid siit bussile kõmpima!

Ka selleks, et sõita Jõgevale ja rongile istuda. Kas austatud vallaametnikud arvavad, et seda võimalust ei soovi Marati, Omedu või Kallaste piirkonna inimesed või ollakse valmis oma kulul autoga neid vedama? Kõigil ei ole autot ja ei peagi olema, õigus mugavalt sõita on puhtalt inimõigus! See, et kuskil on maakonnapiir, ei peaks olema takistus. Muide, tuletan alati meelde, et oma palga saate sellesama maksumaksja taskust!

 
Mustveest Kallasteni ei saanud bussist väga pilti teha, päike oli vastu. Aga vaatamast see ikkagi ei sega.









 
Kallaste aga mulle meeldib, arvatavasti elaksin siin heameelega. Seekord aga jalutasin siin lühikest aega. On olnud kuulda ka soovist spaa Peipsi äärde rajada. Minu arust võiks olla Kallaste selle jaoks parim koht. Tulla saaks siia ju nii Alatskivilt kui Mustveest ja Kallaste on täna veidi nagu ääremaa, seega oleks spaa siin igati elu edendav.
 
Muidugi peaks rohkem busse sõitma jka mitte magistraalil vaid ka Mustvee lähedasel pikimal tänaval, Kalda teel. On kuidagi tobe, kui buss sõidab inimestest eemal?




































 
Mõni trepp "mere" äärde vajaks muidugi remonti.













 
Hostel Laguun.


























Mõnus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar