laupäev, 12. mai 2012

KAHEST ASJAST ÜKS MÕTE


Raha! Ikka see raha! Juhtusin lugema Silver Meikari arvamust loomade "loomõiguste" üle. Suhteliselt "tühi" artikkel. Eriti kui arvestada, et mõni poliitik lubanud meid viia viie rikkama hilka, seni aga ei jätku paljudel raha elementaarseteks vajadustekski. Nii polegi õieti aru saada, mida Meikar öelda tahtnud.

http://arvamus.postimees.ee/838724/silver-meikar-raha-voi-loomaoigused/

Ja seejärel sellest, kuidas raha saada.
http://www.tarbija24.ee/838894/luigel-kauplemine-on-koige-kallim/

12.05.2012 11:50
vanakoolimees :
Mõttetu on sinna minna. Üks aasta käisin, kaup kallis ja isegi sissepääs oli tasuline(?). Enam ei lähe. Teen oma ostud kas Hansaplantist või Hortesest - igati soodsam ja professionaalsem teenindus!
vasta_kommentaarile teata ebasobivast kommentaarist
-0 -1  +1 +22

12.05.2012 12:13
Juss :
Vanakoolimehega 100% nõus. Eriti nõme on see, et sissepääs on tasuline (ja mitte odav). Nagunii ostan sealt asju, miks peab siis sissepääs tasuline olema?
Kaubavalik on tavaline ning suht kallis. Mõistlikum on minna aianduspoodi või aiandisse. Muidugi, kes ennem lehma või siga pole näinud, nendele on seal laadal natuke vaatamist. Muidu täiesti mõttetu üritus.
Siin ongi näide, kuidas saada piisavalt raha, et mitte osta mõistliku hinnaga sealiha. Ainult küsimus: Kui palju seakasvatuse omanikul ka raha on? Ei usu, et ta sente lugema peab. Nii et kas ikka pean maksma mõistlikust kõrgemat hinda kui tean, et raha kulub luksuse peale, mitte aga loomade parema olemise tagamiseks. Rääkimata ehk töötajate palgatasemest. Kellel ei jätku raha laadapileti eest.
Igatahes selle eest, et teeäärsed müügikohad tekiksid ja sellistes kohtades ka puukooli omanikel mugav müüa oleks, peaks just poliitikud seisma. Või on õigem, et keegi nöörimise teel paar korda laatasid korraldab ja lahedalt sellest ära elab?


Loomulikult ei lähe ma sellisele laadale...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar