Blogiarhiiv

esmaspäev, 4. juuli 2011

ÜHISPEATUSED 12

Neil päevil võis siin-seal näha ka erinevaid ootekodasid või katusealuseid. 80-ndatel oli Lahemaal tehtud teeveertesse katusealuseid, mis mõeldud eelkõige marjulistele puhkamiseks ja  kõrvetava päikese eest varjualusena. Nii tundubki groteskne tänapäevane möll kohatine ootekodade jms ümber, mis justnagu eeldaks vaata et riigihanget ja eurorahasid iga väiksemagi liigutuse puhul. Ning mida ehitatakse vastavalt arengukavadele ja projekteerimisel aastat 3 või 5! Kui kirjutatakse ka infotahvlite uudises vahel summa näit 15 000 eurot, seletamata lahti, mida see sisaldab, siis tundub muidugi imelik kui näed vaid ühte infotahvlikest ja "peidus osa" välja ei paista...


Huvitav kokkusattumus! Raadiost keegi vingub, et kas laulu "Mis maa see on" sobinuks ja pidanuks laulupeol esitama? Nii võibki inimeste puhul, kes ei jaga laulu taustagi, tekkida mulje millestki muust. Ja sama mõttega seoses, Ma elan Eestimaal ja ei maksa mõelda, et ma vaid virisen teiste peale. Hoopis usun, et paljutki saab teha kiiremini ja paremini ning oma inimestele mõeldes. Nii ka jääks paljudki põlispuud maha võtmata Tallinnas, Otepääl, Saue vallas või mujal.

Parem võtke kõrvaklapid, pange silmad kinni ja kuulake...


***********
Ja tõepoolest:

2 kommentaari:

  1. Tahkuranna bussipeatustesse ehitati ootekojad

    Uue freesitud ümarpalgist varjualuse said nii Uulu külje all Laadi külas asuv Siimu kui Võiste poe ja Tahkuranna kooli bussipeatus.
    REKLAAM

    Tahkuranna vallavanem Karel Tölp lausus, et vald plaanib jätkata peatuste ootekodadega varustamist tulevalgi aastal. Valminud neli koda läksid maksma veidi üle 17 000 euro.

    Lõket teinud purjus noormees lõi päästetöötajat
    http://www.parnupostimees.ee/487654/loket-teinud-purjus-noormees-loi-paastetootajat/

    VastaKustuta
  2. Tänud Tiberi!

    Tore ju! Oela peatuses (kui mälu ei peta), mainiti väga eriilmelise koja hinnaks vist ligi 90 000 krooni.

    Ehk aga saaks natukene raha kokku hoida, kui jätaks paigaldamata sildid a la "Prügi mahapanek keelatud"? Sest see peaks ju olema loomulik?!

    VastaKustuta