Blogiarhiiv

reede, 5. november 2021

2018 jaan KADUNUD POSTITUSED. Jõgevestel ühistranspordi seminar, Greete motell.

 

 
 Sain ühe käkiga hakkama. Aga õnneks, ega mu jutt polegi kõige olulisem ja seda saan alati juurde vadrata. Kuid kogemata arvasin, et EESTIMAA BLOGI 2 postitused on nüüd kopeeritud siia. Tuhkagi, 2017 ja pool 2018 aastast puudub ning .... kustutasin blogi.
Lugejate kommentaaridest ju ka kahju. Õnneks on fotod enamuses kõvakettal ja saan vähemalt need üles panna. Mingid mõtted ka juurde.
 
 
Pidin juba õhtul ette sõitma. Sest buss väljus Tartus Pauluse peatusest vist 13 min peale rongi saabumist, talvistes oludes pole selle vahemaa läbimine lihtne ja kui rong peaks hiljaks jääma...
Kuid tänaseni pole riik koos Tartumaa ÜTK-ga teinud mitte midagi selleks, et bussidele saaks istuda Tartu Jaam peatuses. Sellessamas, mille Tartu linn jättis eurorahade saamisel välja ehitamata, Reno Laidre eestvedamisel. Projekt oli mingi "rongide ühendamine muude transpordiviisidega"....


















 
Hommikul bussiga Elvasse, kus siis autoga edasi sain.














 




























 






 
Pildid räägivad ise, mis vaja. Teemaks oli ka Võru rongiliikluses ja loomulikult nõustun, et see oleks väga vajalik ja mõttekas. Muidugi, seminarid ei muuda mitte midagi, Transpordiamet ja ÜTK-d toimetavad ikka eelmise sajandi mudelite järgi.




























 

















 
Tagasi sain autoga Mägiste peatusesse.





















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar