Blogiarhiiv

laupäev, 23. oktoober 2021

Vastik purgisupp. 27.12.2012

 

Thursday, December 27, 2012

Vastik purgisupp.

Olen ikka vahel purgitoitu ostnud. Seda enam, et mõnikord see tööl ainuke võimalus sooja toitu süüa. Kuid mida rohkem sellele mõtlen, seda vähem ma nüüd osta tahan. Vähemalt Salvesti omi...

http://majandus.delfi.ee/news/uudised/loe-kui-palju-purgitoidutootja-kulud-uuel-aastal-kerkivad.d?id=65429832


Aasta lõpus on paljudel inimestel tekkinud ootus, et järgmisel aastal nende palk tõuseb. Selle naiivse ootuse matab Karp vähemalt Salvestis kohe maha. „Palk ei tõuse. Palgatõusuks ei ole mingisugust võimalust,” on juhatuse liige resoluutne.
Ainult kõige suuremas hädas on Karp valmis mõne tippspetsialisti palka suurendama. „Aga lihttööline... Teda saab koondada, välja vahetada, alati kas või vähem võimeka, aga madalama palgaga leppija leida,” on Karp kindel.

Ning teine juhatuse liige lisaks Karp`i üliküünilisele väitele valetab räigelt. Väites, et osa hinnatõusu põhjustest on palkade tõusul. Tõenäoliselt suureneb vaid firmaomanike sissetulek, töötajatele lihtsalt sülitatakse näkku. 

On kuradi teeröövlid...

2 comments:

  1. Palgatöusu pole jah kuskil loota, alles kirjutas et 40% töusevad hinnad, aga palk ehk 5% aind töuseb-kui kuskil üldse töstetakse palka? Ehk riigikogus??
    Linnaleht kirjutas täna 900 000euri maksumaksja raha alles anti välismaa aitamiseks. Samal ajal hooldab ema oma täiskasvanud haiget tütart 25eurise kuupalga eest 24h ööpäevas??-samal ajal jäädes ise tulevikus ilma pensionita?? Leidub samas möni välismaalane kes miinimumi eest on nöus sama töö ära tegema?? Kuhu on meie riik jöudnud??

    ReplyDelete
  2. Ma ei oska sulle mitte midagi head vastata, Pirtsu! Kui vaid seda, et sinna saadeti vist see raha, mida taheti meie parteidele anda oma maailmavaate levitamiseks. Eks teeksid vist broshüürid, kus selgitavad, et see emale makstav 25 euri on tohutu heategu....

    ReplyDelete

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar