Blogiarhiiv

laupäev, 23. oktoober 2021

Pensionilisa Euroapteegi moodi. 2013.

 

Friday, January 4, 2013

Pensionilisa Euroapteegi moodi


Küll on tore, et juba firmad muretsevad meie pensionäride eest po-savisaarski! Mul on veel pinsini aega, aga kui se ükskord käes, siis on Kalevite kanget poega õite õnne õue peale toonud. Ehk Lindanise hoolib....

 http://www.euroapteek.ee/ee/news/rohelise_kaardi_soodustuse_tingimused_euroapteekides

Üldse peaks ehk uue eepose kirjutama? Kuidas euro toob õnne meie õuele?  Need, kes on rohelise kaardi omanikud (Tallinnas), on igatahes juba õnnel sabaotsast kinni saamas. Väga viletsa tervisega muidugi olla ei tohi, siis ei jõua oma pensionilisa järele või mõni muu halb üllatus ees ootamas...

 Mida head lubab siis EUROAPTEEK? Kõigepealt seda, et 10 prossa soodust saad KÕIKIDELT ostudelt, kui just tegemist pole retseptiravimitega. Mida ju reklaamida ei tohi, nagu näppu vibutades öelnud ka Ravimiamet. Pensionilisa võib vist küll reklaamida?
Tegelikult võid sa osta Euroapteegist ravimeid kasvõi 200 euro eest, üle 5 euro KUUS sa mingil juhul soodust ei saa. Nii et on siin tegemist eksitava reklaamiga või sulaselge petmine?

Muidugi, tore on kui pensionilisa lubatakse, ainult, et kas see ikka on seesama kui sa pead 50 euro eest kaupa OSTMA? Ka pigem pole tegemist vanadest aegadest tuntud teeröövlitega? Osavus mitte tagada endale "tavaline" kasum, vaid röövida sellele veel juurde? Muide, Euroapteegi hinnalisa ehk kauba alghind tavaliselt nii kõrge, et paljusid kaupu võib saada teistes apteekides ka siis soodsamalt, kui Euroapteek oma 10 % soodustust teeb. Pensionärid, kes asja ära jaganud, on tigedad kui emaherilased! Ma ei imestaks kui apteegis olles tuleb juba ostetud kaubale lisaks veel ka validooli või lausa nitroglütseriini ostma hakata! Aga kui oled juba 50 euro eest Ibumaxi ostnud, siis validooli eest paned täie rauaga! Või muidu krõbista oma tablette nagu üks tuntud näitleja ühes meie tuntud filmis, sest antud juhul röövitakse su pensionist 50 eurose ostu puhul pigem liigsed 5 eurot, mis maandub otse ketiomaniku taskusse....

 HEA TALLINNA PENSIONÄR!
Tallinna linna pensionilisa saajatel on igal kuul kõikides Euroapteekides võimalik kasutada 10%list soodustust kõikidelt ostudelt välja arvatud retseptiravimid.





  • Soodustus kehtib kõikides Euroapteekides üle Eesti.
  • Pensionäridel võimalik saada ostudelt 10% soodustust, summaliselt kuni 5 eurot kuus. Soodustuse kasutamata jätmisel ei kandu see üle järgnevatesse kuudesse.
  • Soodustuse saamiseks tuleb end esmakordse ostu puhul registreerida esitades isikustatud roheline kaart, Tallinna linna poolt saadetud personaalne teavitusleht ja isikut tõendav dokument.
  • Soodustust saab ainult Euroapteekidest. Kui Tallinna pensionär viibib teistes Eesti linnades, on tal õigus saada soodustust ka sealsetest Euroapteekidest.
  • Soodustuse saamise periood on 01.01.2013 - 31.12.2013.
Ootame Sind tutvuma laia tootevalikuga meie apteekides!

http://www.euroapteek.ee/ee/#slideshow

Ja ennäe imet! Kui vahel ikka jutuks olnud, et apteegi omanik peab olema proviisor, siis Euroapteegis ikka õiged ärimehed! Diclac geeli lubatakse ka soodsamalt. Ometi peaks mõni neist ehk teadma, et 5% geel ei ole käsimüügiravim!?

Kahju, et proviisor nimega Euroapteek ei kandideeri Riigikokku! Saaks kindlasti mõne sinisilmse pensionäri hääle. Siis hakkaksid ehk isegi teised kogu liikmed saama samast apteegist toimetulekutoetuse- ja koduigatsuselisa.... Europarlamendis ju see olemas. Tõsi küll, kardan, et siis lisa juba rohkem kui 5 eurot! Ehk seadustaks kohe selle? Saakski parteid rahastatud.....

Kõik pensionärid, tulge (Tallinna) üle! Saate kõhud täis ja rahagi jääb üle!

2 comments:

  1. No sellise jutu peale Eesti pensionärid pealinna vaevalt kolivad ja ikkagi usun et nende igakuisest sissetulekust tuleb meie hinnataseme juures puudu!!

    ReplyDelete
  2. Nojah. Ja kaua sa ikka neid tablette krõbistad...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar