Blogiarhiiv

laupäev, 23. oktoober 2021

Kadrina ja hoolimine. 30.12.2012

 

Sunday, December 30, 2012


Keegi ikka muretseb reisijate pärast. Ärge nüüd mõelge, et see EVR Infra. Hoopis keegi inimestest. Arvab, et Rakvere jaamahoone renoveeritud ja seal tunglevad tuhanded reisijad. Ei, vaid kaltsuka kliendid. Täna hommikul vihm ja tekkinud jäide. Ma ei näinud Rakverest alates mitte ühtegi töötajat, kelle mureks olnuks libedusetõrje! Õnneks on EVR Infra mõelnud väga ja väga reisijatele ja osadel platvormidel saab piirdeaiast kinni hoides jõuda rongile lausa vigastamatult! OLE Lifesawer ju ikka räägib palju ohutusest...
Arvasin, et peatus ei sobi vanasse kohta ega ka tibake kaugemale. Et on vaja viia veel kaugemale. Sinna, kus inimesed. EVR otsustanud teha selle siia puude vahele, rohelusse. Kuigi ei sobi see koht ümberistumiseks ega parklaks.  Kuid sobib ....ma ei tea, mille pärast. Kui enne väideti, et siis tuleb pikendada kõrvalteid, ma ei teagi, kas Udrikuni või kaugemale, siis nüüd tuuakse põhjenduseks võimaluse jaamahoone taastamiseks. Selle jaamahoone!


Oi kui palju on väga kõrge taseme ametnikud rääkinud erinevate ühistranspordiliikide ühildamisest! Kui aga laskuda reaalse tasemeni, siis enamasti eu näe seda tegelikus elus. Aga see ei sega ju....rääkimast ja sulgedega lehvitamast?


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar